Комментарии

  • ПОИМЁННЫЕ АЛФАВИТНЫЕ СПИСКИ ЭКИПАЖА КАНОНЕРСКОЙ ЛОДКИ «ВЕРНЫЙ» ПИНСКОЙ ВОЕННОЙ ФЛОТИЛИИ НА ПЕРИОД С 22.06. ПО 25.08.1941 ГОДА
    10.05.2015 14:13
    добрый день,а можно узнать место захоронения кузерина ...

    Подробнее...

     
  • Истрико-географическая экспедиция на родину матроса Петра Кошки в село Ометинцы Немировского района Винницкой области
    17.03.2014 19:21
    Доброго дня! Хоча враховуючи події які відбуваються ...

    Подробнее...

Наши партнеры

САЙТ О ЦЕЛЕУСТРЕМЛЁННЫХ ЛЮДЯХ, РАДЕЮЩИХ ЗА СВОЁ ОТЕЧЕСТВО
Фордевинд
САЙТ О ЦЕЛЕУСТРЕМЛЁННЫХ ЛЮДЯХ, РАДЕЮЩИХ ЗА СВОЁ ОТЕЧЕСТВО

23 травня 2015 року пішов із життя Школенко О.М.


Капітан 1-го рангу

Школенко Олексій Михайлович

(29.03.1923 – 23.05.2015 рр.)

 

23 травня 2015 року пішов із життя відважний розвідник, активний учасник бойових дій в роки Другої світової війни, член «Київського військово-історичного товариства» капітан 1-го рангу Школенко Олексій Михайлович

 

Олексій Михайлович пройшов плідний життєвий шлях, повний бойових і трудових подвигів. Він був учасником багатьох історичних подій, захищав Батьківщину в боях від фашистських загарбників. У повоєнні роки трудову діяльність пов'язав з містом-героєм Києвом.  Все своє життя був активним громадянином, приймав участь в ветеранському та громадському русі, до останніх днів життя спілкувався з молоддю, давав настанови, вболівав за долю України.

За свою плідну діяльністьШколенко О.М. був відзначений багатьма нагородами:двома орденами Червоної Зірки, Вітчизняної війни I ступеня, Богдана Хмельницького III ступеня, «За мужність», «За заслуги» III ступеня, медалями «За відвагу», «За бойові заслуги», «За оборону Кавказу» та іншими відзнаками.

Світла пам'ять людині, яка своєю працею і добрими справами залишив помітний слід на рідній землі, назавжди залишиться в наших серцях.

     Ми Вас пам’ятаємо Олексію Михайловичу! Земля Вам пухом!

 

Поиск

Статистика